skip to Main Content
Nieuw 5 Sterren Hotel In Amsterdam!

Nieuw 5 sterren hotel in Amsterdam!

Hyatt Regency Amsterdam is het derde hotel onder de Hyatt vlag. Bestaande hotels zijn het op luxury en lifestyle gerichte hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht en select-service hotel Hyatt Place Amsterdam Airport.

Het design van Hyatt Regency Amsterdam is weldoordacht en brengt de natuurlijke omgeving van het hotel en de rijke geschiedenis van de Plantagebuurt samen met de hedendaagse 24/7 lifestyle. De buitenkant van het pand is getekend door het Amsterdamse architectenbureau Van Dongen-Koschuch. Jestico & Whiles verzorgde het ontwerp van de gastenkamers, het Amsterdamse Concrete was verantwoordelijk voor het design van restaurant, event ruimtes en lobby.

In die lobby valt vooral de kleur groen op, dat terugkomt in zowel banken, vloerkleden als tegels. En in de vele planten in de lobby, waaronder een 12 meter lange ‘levende muur’.

Hyatt Regency Amsterdam biedt 211 goed ingerichte en comfortabele kamers, waarvan 15 suites. De ruim opgezette kamers variëren van 30 vierkante meter voor een standaard kamer tot 126 vierkante meter voor een suite. De kamers zijn voorzien van grote ramen voor veel daglicht. De suites beschikken over een Nespresso-apparaat.

Elke kamer is elegant gedecoreerd met bonte botanische kunstwerken. Inspiratie werd hiervoor geput uit de groene en boomrijke omgeving van het hotel, met de Hortus Botanicus en Artis om de hoek. Daarnaast maken flexibel meubilair, een ruime werkplek, imposante raampartijen en een luxe badkamer met walk-in regendouche het verblijf van de gast compleet.

De lobby en receptie gaan naadloos over in restaurant en bar Mama Makan, het culinaire hart van het hotel met 150 zitplaatsen en eigen ingang. Het restaurant ademt de sfeer van een Nederlands Grand Café in Indonesië waar head chef Paul Verheul en zijn enthousiaste team authentieke en gedurfde aroma’s en smaken samenbrengen in een verleidelijke mix. Europese café gerechten en Indonesische specialiteiten voeren hierbij de boventoon.

Hyatt Regency Amsterdam biedt meer dan 517 vierkante meter aan flexibele meeting- en eventfaciliteiten. Badend in het daglicht en voorzien van de beste audiovisuele apparatuur, zijn de slim ontworpen ruimtes geschikt voor ieder type event, van vergaderingen en conferenties tot feesten en bruiloften.

Bron: Misset Horeca

Back To Top