skip to Main Content

Amsterdam Noord

Het hippe Amsterdam Noord wordt steeds geliefder onder toeristen en zakenreizigers. Het ene na het andere hotel wordt er geopend en ook komen er meer woningen en bedrijven bij. Amsterdam Noord telt diverse leuke hotspots zoals de IJ-Hallen, Pllek, Noorderlicht, de A’DAM Toren en het Noorderschip. Makkelijk bereikbaar vanaf station Amsterdam Centraal met de veerpont(en) die gratis zijn en de hele dag en avond heen en weer varen. Amsterdam Noord is tegenwoordig helemaal hot & happening en daarom hebben wij speciaal voor u de volgende drie hotels uitgelicht; YOTEL Amsterdam, Sir Adam Hotel & Holiday Inn Express Amsterdam Motorkade.

YOTEL Amsterdam
YOTEL Amsterdam heeft op 31 oktober 2019 haar deuren geopend en de eerste gasten in het hotel ontvangen. YOTEL Amsterdam is gevestigd aan de Asterweg in Amsterdam Noord en makkelijk bereikbaar met de Buiksloterham veerpont of de Noord-Zuid lijn. Het hotel beschikt over 202 hotelkamers, een restaurant, fitnessruimte en heeft als verassing een openlucht bioscoop waar ruimte is voor 25 personen.

Sir Adam Hotel
Gevestigd in de A’DAM Toren recht tegenover Amsterdam Centraal station, is het prachtige Sir Adam Hotel. Een 4-sterren hotel met uitzicht op het IJ en de historische binnenstad. Met de veerpont is het twee minuten varen van station Amsterdam Centraal naar het Sir Adam Hotel. Met 108 kamers, de diverse vergaderruimtes en restaurants die zijn gevestigd in de A’DAM Toren kunnen de gasten heerlijk genieten van een verblijf in het Sir Adam Hotel.

Holiday Inn Express Amsterdam Motorkade
Het grootste Holiday Inn Express hotel van Europa met 438 kamers en een prachtig uitzicht over Amsterdam wordt gebouwd in Amsterdam Noord aan de Motorkade. Het hotel wordt ongeveer 45 meter hoog en gaat bestaan uit twee torens van elk 14 verdiepingen. Ook een ontbijtrestaurant, vergaderruimtes, werkplekken en een parkeergarage worden in het hotel gecreëerd. De te verwachten opening is in juni 2020.  

Bronnen: Yotel.com; Sirhotels.com; Odysseyhotels.nl

Back To Top