skip to Main Content

Aparthotels

Wanneer u graag een langere periode in Amsterdam of omgeving wilt verblijven is een aparthotel de ideale oplossing. Een aparthotel biedt appartementen in plaats van hotelkamers aan. Deze appartementen zijn doorgaans voorzien van een slaap- en woonkamer, badkamer en een keuken. Tevens bieden aparthotels de service aan die gasten gewend zijn om doorgaans in hotels te krijgen. Er is een receptie aanwezig en het appartement kan tijdens het verblijf schoongemaakt worden. Wij stellen graag de volgende drie aparthotels aan u voor: Amsterdam ID Aparthotel, Cityden The Garden en The Wittenberg.

Amsterdam ID Aparthotel
Het eerste Aparthotel in Amsterdam is Amsterdam ID Aparthotel, een locatie met 127 volledig uitgeruste appartementen en gelegen op 200 meter afstand van station Amsterdam Sloterdijk. De appartementen bieden ontspannen woonruimte, een uitgeruste keuken en een eigen badkamer. De identiteit van de appartementen is ontworpen door Hugo Kaagman, een kunstenaar die beroemd is om zijn Delftsblauwe kunst. Amsterdam ID Aparthotel heeft een eigen karakteristieke Nederlandse en typische Amsterdamse identiteit.

Cityden The Garden
Begin 2019 is Cityden The Garden in Amstelveen geopend, een aparthotel met 89 luxueuze hotelappartementen die alle gemakken van thuis bieden met de service van een hotel. Het indrukwekkende gebouw is geïnspireerd door Feng Shui en de slogan ‘Finding Balance’ staat centraal in het aparthotel. Cityden The Garden heeft een duurzaam karakter, wat inhoudt dat zij alleen gebruik maken van duurzame materialen en streven naar een zero waste policy.

The Wittenberg
Een stedelijke oase in een historische omgeving waar u zich thuis voelt kan omschreven worden als The Wittenberg. The Wittenberg is een boutique aparthotel dat beschikt over 115 appartementen die zijn gevestigd in een achttiende-eeuws gebouw gelegen aan de Nieuwe Keizersgracht. Het gebouw heeft charme en karakter en de appartementen zijn stuk voor stuk zorgvuldig gerestaureerd en verbeterd door de gemakken van eigentijds Hollands design.

Bronnen: Amsterdamidaparthotel.com; Citydenthegarden.com; Thewittenberg.com

Back To Top