Menu

Bedrijfsuitje

Uitgebreid netwerk, ook in het buitenland

Een bedrijfsuitje organiseren kan u veel tijd kosten. Wilt u dit liever uitbesteden? Dan staan wij van Business Hotel Reservations graag voor u klaar. Of u nu zoekt naar een leuk uitje in Den Haag of juist Utrecht of Rotterdam, wij kunnen u helpen. Niet alleen door heel Nederland vindt u bij ons verschillende locaties, maar wij hebben ook een uitgebreid netwerk in het buitenland. Naar welke stad gaat u met uw bedrijf?

Wat zijn uw wensen voor uw bedrijfsuitje?

Dat u een bedrijfsuitje wilt organiseren waar nog lang over nagepraat wordt door uw medewerkers begrijpen wij. U wilt natuurlijk niet dat de locatie moeilijk te bereiken is of dat het onduidelijk is wat nu precies de bedoeling is. Laat ons uw bedrijfsuitje regelen en u weet zeker dat het een succes wordt. Onze medewerkers gaan graag voor u op zoek naar een locatie die aan uw wensen voldoet. Uiteraard houden wij ook rekening met het beschikbare budget.

Compleet ontzorgd

Een leuk uitje voor uw bedrijf regelen kost u veel tijd. Wij verzorgen graag alles voor u. Hierbij begeleiden wij u van begin tot eind. Wij vinden een leuk uitje, regelen het vervoer en ook een bijbehorende overnachting boeken wij graag voor u. Alles wat u hoeft te doen, is ons uw wensen door te geven voor uw bedrijfsuitje. Denk hierbij aan het budget, hoeveel personen er komen en voor welke stad u kiest. De rest regelen wij voor u.

Nog 5 redenen om voor ons te kiezen bij uw bedrijfsuitje

  • Binnen 24 uur vinden wij een geschikte locatie voor uw bedrijfsuitje
  • Wij zijn al ruim 15 jaar actief in deze branche
  • U weet bij ons precies waar u aan toe bent dankzij onze transparante werkwijze
  • Nooit meer verschillende facturen, maar 1 duidelijk overzicht van de kosten
  • Geen reserveringskosten

bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje? Neem contact op

Wilt u graag dat wij een uitje voor uw bedrijf verzorgen in Utrecht? Of kiest u liever voor Den Haag of toch Rotterdam? Neem gerust contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar: info@businesshotelreservations.nl. Zodra wij uw bericht hebben ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk reageren. Spreekt u ons liever persoonlijk? Dan kunt u bellen naar: 020-4081600. Wij helpen u graag verder. Business Hotel Reservations organiseert het hele bedrijfsuitje: van begin tot eind.