skip to Main Content

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten | Evenementen | Seminars

Het boeken van een bijeenkomst lijkt een gemakkelijke taak, maar het kan nog steeds erg tijdrovend zijn wanneer deze zich op een voor u onbekende locatie bevindt of met aanvullende specifieke behoeften. Meerdere locaties bereiken en al uw vragen adequaat beantwoord krijgen, dat is wat wij inmiddels al bijna 25 jaar doen.

Wij zijn trots op onze reactietijd en wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk de best beschikbare aanbieding te sturen, op basis van de wensen die u in uw verzoek hebt vermeld.

In de loop der jaren heeft ons team veel gereisd en hebben wij een netwerk ontwikkeld dat de hele wereld overspant, wat u ten goede komt bij het organiseren van uw reisbehoeften. Of het nu gaat om een bijeenkomst in Amsterdam, een grootschalig seminar in Barcelona of een evenement met een partnerprogramma in Berlijn, wij hebben de knowhow om dit voor u te regelen.

Bovendien voegen wij alle ontvangen aanbiedingen samen tot één duidelijk en gemakkelijk vergelijkbaar voorstel, dat u kunt bekijken voordat u een definitieve beslissing neemt. Bovendien zorgen wij ervoor dat op de factuur voor uw verblijf de juiste referentie wordt vermeld (indien van toepassing) om te voldoen aan de vereisten van de financiële afdeling van uw bedrijf.

Simpel gezegd, wij zijn uw enige aanspreekpunt voor alle reserveringen voor vergaderingen die u nodig heeft.

Contact Informatie

BUSINESS HOTEL RESERVATIONS BV
HEEMSTEDESTRAAT 10
1058 NM AMSTERDAM

KvK Amsterdam 33290519
BTW nummer NL8102.28.208.B01
TIDS 96256893

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00
Gedurende Nationale feestdagen zijn wij gesloten.

E. info@businesshotelreservations.nl or T. +31 (0)20 408 1600

Back To Top