Menu

Private dining, ideaal als u in een exclusieve ruimte wenst te dineren met uw eigen gezelschap. U kunt tijdens het diner rustig met elkaar praten en eventueel belangrijke onderwerpen aankaarten zonder dat andere gasten deze informatie ook te horen krijgen. Het West-Indisch Huis, de Koninklijke Industrieele Groote Club en de A’DAM Toren zijn unieke locaties en geschikt voor private dining.

West-Indisch Huis
In het centrum van Amsterdam, aan de Herenmarkt, staat het West-Indisch Huis. Met een eigen karakter en unieke elementen, die doen denken aan de historische geschiedenis van Nederland, is dit een ideale locatie voor private dining. De West-Indische Compagnie heeft vroeger haar hoofdkwartier in één van de zalen van het West-Indisch Huis gehad en is tegenwoordig een ideale locatie voor private dining, bruiloften, vergaderingen en evenementen. 

Koninklijke Industrieele Groote Club
De Koninklijke Industrieele Groote Club is midden in de binnenstad van Amsterdam gevestigd, namelijk op de Dam. De verschillende zalen bevatten diverse karakteristieke kenmerken en zijn daarom uitermate geschikt voor groepen om te dineren. Met een capaciteit van maximaal 150 personen voor het diner in de grootste zaal en in de andere zalen uitzicht op de Dam is de Koninklijke Industrieele Groote Club een sfeervolle locatie voor private dining.  

A’DAM Toren
Achter het centraal station in Amsterdam ligt de A’DAM Toren, een kolossale toren met 22 verdiepingen. Met diverse mogelijkheden voor private dining en een capaciteit tot maximaal 225 gasten is dit een ideale locatie om een exclusieve ruimte af te huren voor een diner. Wanneer u zich in de A’DAM Toren bevindt, kunt u genieten van het prachtige uitzicht over Amsterdam.

Bronnen: Taste.nl; Igc.nl; Adamtoren.nl