skip to Main Content

Boottocht

Wilt u Amsterdam op een bijzondere en exclusieve manier ervaren? Heeft u er wel eens aan gedacht om dit in stijl en met klasse te doen? Een privé rondvaart met een sloep, salonboot of rondvaartboot biedt u deze mogelijkheid. Voor iedere gelegenheid is er een passende invulling te bedenken en een speciale vaarroute samen te stellen.

Zo kunt u aan boord gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s. Of wat dacht u van een diner tijdens de vaartocht, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een walking dinner of live cooking. De Amsterdamse grachten worden vaak beschouwd als een bron van inspiratie, ze kunnen zorgen voor creativiteit en prikkelen de zintuigen tijdens een brainstorm-sessie of vergadering.

Een bedrijfsuitje in Amsterdam is een goede manier om uw collega’s of teamgenoten beter te leren kennen. Er zijn diverse opties voor activiteiten die georganiseerd kunnen worden zoals een champagneproeverij, cocktailworkshop, silent disco, een pubquiz of een wijnproeverij. Als u andere specifieke wensen heeft, laat het ons dan gerust weten, zodat wij voor u na kunnen gaan wat de mogelijkheden zijn.

Back To Top