Menu

Conferentie

Profiteer van ons uitgebreide netwerk

Gaat u binnenkort naar een conferentie in Utrecht? Of wilt u zelf een congres organiseren in Den Haag? Waar u ook een vergaderruimte in het land zoekt, wij van Business Hotel Reservations staan voor u klaar. Van Rotterdam tot Zwolle, wij kunnen de juiste locatie voor u vinden. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, waarmee wij afspraken gemaakt hebben. Hierdoor kunnen wij u scherpe tarieven aanbieden voor een locatie die geheel aan uw wensen voldoet.

Een geschikte ruimte voor iedere conferentie

Wanneer u een ruimte zoekt voor uw conferentie, dan kan dit een tijdrovende klus zijn. Vooral wanneer u de locaties niet op uw duimpje kent, kan dit problemen opleveren. Wij van Business Hotel Reservations kunnen u dan helpen. Doordat wij over een uitgebreid netwerk beschikken, kunnen wij op iedere locatie een ruimte naar wens vinden. Ook wanneer u naar een hotelkamer zoekt in een bepaalde stad, omdat u daar een conferentie gaat bezoeken, kunnen wij u van dienst zijn.

Alles voor uw conferentie

Wij zijn niet zomaar een bedrijf bij wie u een hotelkamer voor uw conferentie kunt boeken. Bij ons kunt u terecht voor meer. Wij verzorgen uw verblijf van begin tot einde. Zo kunnen wij u hulp bieden bij uw conferentie of vergadering. Denk aan het maken van een planning. Ook kunnen wij een accommodatie regelen voor grotere groepen, mocht dit nodig zijn. Daarnaast kunnen wij invulling geven aan sociale activiteiten na uw bezoek aan het congres.

De 5 pluspunten van Business Hotel Reservations

  • U profiteert bij ons van ruim 15 jaar kennis en ervaring
  • Of uw conferentie nu in ons land of daarbuiten plaatsvindt, wij beschikken over connecties in binnen- en buitenland. Ook voor u vinden wij de juiste locatie
  • Wij ontzorgen u helemaal. Onze medewerkers vinden een geschikte accommodatie voor u en ook het vervoer hiernaartoe wordt door ons geregeld
  • Voor ieder budget kunnen wij een geschikte locatie vinden
  • Eén contactpersoon, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent

conferentie

Conferentie? Neem contact op voor de mogelijkheden

Zou u graag meer informatie willen hebben over hoe wij te werk gaan? Bent u van plan om binnenkort een conferentie te bezoeken in Rotterdam en heeft u onze hulp nodig? Wij staan graag voor u klaar. Neem voor meer informatie direct contact met ons op door te bellen naar: 020-4081600. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@businesshotelreservations.nl. Wij hebben locaties voor een conferentie in onder meer Utrecht, Rotterdam en Den Haag.