skip to Main Content

Congres

Wij regelen alles voor u

Heeft u binnenkort een congres? Dan bent u bij BHR aan het juiste adres. Wij werken door heel het land, en kunnen wij u helpen aan geschikte locaties voor uw congres. In het buitenland hebben wij eveneens diverse connecties. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het vinden van een geschikte vergaderruimte, maar ook bieden wij hulp bij het vinden van een hotelkamer of het verzorgen van een congres.

Een congres geregeld zoals u dat wilt

Of u naar een congres gaat of er zelf een regelt, het vinden van een geschikte locatie kan een vervelende klus zijn. U kent de stad niet op uw duimpje, waardoor het lastig te bepalen is welk hotel of ruimte gunstig ligt. De medewerkers van BHR staan in dat geval graag voor u klaar. Zij weten precies waar zij op moeten letten bij het zoeken naar een locatie voor uw congres of hotelkamer. Binnen elk budget vinden zij een locatie die past bij uw wensen.

Wij kunnen meer voor u betekenen

Niet alleen helpen wij u graag bij het vinden van een hotelkamer of locatie voor uw congres. Wij kunnen u meer uit handen nemen. Zo helpen wij bij de organisatie van uw evenement. Daarnaast kunnen wij ook een sociaal programma voor u maken. Nadat uw congres is afgelopen, gaan u en uw bezoekers bijvoorbeeld naar het museum of uit eten. Wij regelen alles, dus ook het vervoer naar de locatie.

Onze kracht

  • Wij beschikken over ruim 15 jaar aan kennis en ervaring in het hotelwezen
  • U profiteert bij ons van een uitgebreid netwerk van diverse hotels en locaties in binnen- en buitenland
  • Wij kun u compleet ontzorgen: van het vinden van een locatie voor uw congres tot de reservering van een hotelkamer
  • Wat uw budget ook is, wij vinden de juiste locatie voor u
  • U heeft bij ons één contactpersoon, daardoor weet u precies wat u kunt verwachten
congres

Binnenkort een congres? Neem contact op

Wij gaan graag voor u op zoek naar een hotelkamer of geschikte vergaderruimte in Nederland. Dankzij onze connecties in Nederland en daarbuiten kunnen wij altijd een locatie vinden die naar wens is en binnen het beschikbare budget past. Gaat u binnenkort naar een congres? Neem dan snel contact op. Belt u hiervoor naar: 020-4081600. Natuurlijk kunt u ook een e-mail zenden naar: info@businesshotelreservations.nl. Uw adres voor het vinden van een locatie voor uw congres is Business Hotel Reservations!

Back To Top