Menu

Overnachten en Vergaderen in Den Haag

Kies voor een goed georganiseerde vergadering

Bent u op zoek naar een boardroom of een vergaderruimte in Den Haag voor uw meeting, inspirerende locaties voor uw vergadering of naar de beste vergaderlocaties om te vergaderen? Kies dan voor het complete aanbod van BHR. Wij zijn een allround evenementenbureau dat zorgt dat u perfect kunt vergaderen op inspirerende locaties. Uw boardroom wordt precies zoals we dat met u besproken hebben. Uw meeting wordt gecompleteerd met vervoer van en naar de vergaderlocaties. Wilt u vergaderen in Den Haag en aansluitend een sociaal programma volgen? Of overnachten en wilt u ons een hotel laten boeken? Dan nemen we uw vraag graag in behandeling. We zorgen ervoor dat u de meest inspirerende locaties krijgt aangeboden. Vergaderlocaties die precies voldoen aan hetgeen u wilt. Vervoer op maat voor elke grootte gezelschap en een hotelkamer of groepsaccommodatie in Den Haag. Een hotel boeken met een voordelige hotelkamer was nog nooit zo voordelig na uw vergadering of meeting in een exclusieve vergaderruimte, zoals een boardroom.

Vergaderruimte en hotel boeken in Den Haag? Laat het regelen door BHR!

We hebben de voordeligste mogelijkheden om een hotel te boeken. Uiteraard bieden we daarbij ook mogelijkheden voor scherp geprijsde groepsaccommodatie in Den Haag.

zakelijk evenementenbureau Den Haag

We luisteren goed naar uw wensen en geven u daarbij altijd de mogelijkheden die passen binnen uw budget voor een hotelkamer of groepsaccommodatie. Wilt u een hotel boeken na uw vergadering in Den Haag? Heeft u vervoer naar uw hotelkamer of groepsaccommodatie nodig? Dan kunnen we dat gecombineerd voor u in orde maken. Dat scheelt u veel tijd en geld. Onze organisatie en rol als evenementenbureau biedt u veel voordelen. Zo kunnen we de factuur voor vergadering, vervoer op maat en hotelkamer gewoon ineen opmaken. Daarmee heeft u direct inzicht in de totale kosten voor uw (zakelijke) evenementen. Een hotel boeken in Den Haag hebben wij zo voor u geregeld.

Evenementenbureau voor uw incentive, congres of conferentie in Den Haag

Den Haag is natuurlijk bij uitstek een stad waar veel vergaderingen plaatsvinden. Zakelijke evenementen op ieder niveau. Van kleinschalig tot groots en internationaal. Wij bieden ondersteuning als evenementenbureau bij de volgende evenementen:

  • Conferentie
  • Congres
  • Bedrijfsuitje
  • Incentive
  • Meeting op ieder niveau

Heeft u daar vervoer bij nodig? Dan zorgen we voor het perfecte passende soort vervoer. Dan maakt het voor ons als evenementenbureau niet uit of u een congres, bedrijfsuitje, conferentie of incentive heeft gehad. Wij zorgen dat uw vervoer op maat is.

zakelijk evenementenbureau

Busvervoer nodig naar uw meeting in Den Haag?

Met vervoer op maat bedoelen we dat we over de juiste contacten beschikken om te zorgen dat u ook het gewenste soort vervoer krijgt. Dat kan busvervoer zijn voor een hele grote groep mensen. De intimiteit van vervoer met private dining. Een salonboot voor een bijzonder evenement. Busvervoer voor een klein bedrijf dat gezamenlijk naar de salonboot gaat? Natuurlijk regelen we dat ook. De voordeligste manier? Die is voor ons vanzelfsprekend. Daar profiteert u als bedrijf natuurlijk optimaal van. Private dining in Den Haag? Salonboot op de wensenlijst? Busvervoer op maat? Bedrijfsuitje in de planning staan? Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hotelkamer, private dining of bedrijfsuitje in Den Haag? Neem contact op

U bereikt ons op telefoonnummer 020-4081600 en via het e-mailadres info@businesshotelreservations.nl. Stel ons gerust vrijblijvend uw vragen over vergaderen, vervoeren en verblijf. Wij zijn u in Den Haag en elders graag van dienst als evenementbureau en organisator.