Menu

Evenementenbureau

Uw eisen, onze uitdaging

Op zoek naar een evenementenbureau in Utrecht? Wilt u graag een event organiseren in Den Haag en heeft u daar hulp bij nodig? Of bent u op zoek naar een vergaderruimte in Rotterdam? In al deze gevallen bent u bij Business Hotel Reservations aan het goede adres. Voor iedere wens kunnen wij een geschikte locatie vinden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget.

Zakelijk evenementenbureau voor grote groepen en individuen

Wij zijn niet zoals elk ander evenementenbureau. Business Hotel Reservations onderscheidt zich van onze concurrentie op verschillende manieren. Een daarvan is dat wij onze diensten aan grote groepen aanbieden, maar ook voor u als individu staan wij klaar. Wilt u als bedrijf ons evenementenbureau inschakelen voor het zoeken van een accommodatie, dan helpen wij u graag. Maar ook wanneer u zoekt naar een hotelkamer voor 1 persoon, dan staan wij klaar.

Bespaar kosten, schakel ons in

Het zoeken van een geschikte locatie voor een evenement kan een tijdrovende klus zijn. U kent de stad niet en weet daardoor niet precies wat gunstig ligt. Ons evenementenbureau helpt u dan graag. Wij regelen binnen 24 uur een locatie h die aan uw wensen voldoet. U bespaart hierdoor niet alleen een hoop ergernis, maar ook veel tijd en kosten. Wij helpen u graag.

Niet zomaar een evenementenbureau

U kunt natuurlijk ook voor een ander evenementenbureau kiezen. Waarom zou u dan bij ons naar binnenlopen en niet bij de concurrent? Dat is simpel. Omdat wij het volgende bieden:

  • Kiest u voor ons, dan profiteert u van ruim 15 jaar kennis en ervaring
  • Wij helpen u van A tot Z. Denk aan het reserveren van een hotelkamer en vervoer naar het evenement
  • Ons evenementenbureau beschikt over een groot netwerk in zowel Nederland als daarbuiten
  • Of u nu een groot of klein budget hebt, wij hebben de juiste locaties
  • Een vaste contactpersoon, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent

evenementenbureau

Nog vragen voor ons? Neem contact op

Graag meer weten over ons evenementenbureau? Of wilt u graag ons inschakelen in Den Haag? Neem in beide gevallen contact op. Wij werken door heel het land, van Den Haag en Rotterdam tot Zwolle en Groningen. Telefonisch zijn wij te bereiken via: 020-4081600. Stuurt u liever een e-mail, dan kan dit naar: info@businesshotelreservations.nl. Waarvoor schakelt u ons evenementenbureau in?