skip to Main Content

Uitgelicht: De Omval

Het gebied De Omval in Amsterdam heeft de laatste 10 jaar een flinke transformatie doorgemaakt. Voorheen waren er in dit gebied veel industriële bedrijven te vinden, tegenwoordig wordt er het ene na het andere hotel gebouwd. Wij hebben speciaal voor u drie hotels uitgelicht die allemaal in het afgelopen jaar zijn geopend: Leonardo Royal Hotel Amsterdam, Postillion Hotel Amsterdam en Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel. Alle drie de hotels liggen op loopafstand van metrostation Overamstel en hebben daarmee een goede bereikbaarheid naar het centrum van Amsterdam.

Leonardo Royal Hotel Amsterdam
Recentelijk, op 15 april 2019, is het eerste Leonardo Royal Hotel van Nederland geopend, namelijk Leonardo Royal Hotel Amsterdam. Met een capaciteit van 490 hotelkamers, 11 vergaderzalen en 1200m² aan vergaderruimtes is het Leonardo Royal Hotel Amsterdam een echte aanwinst voor de stad. Leonardo Royal Hotel Amsterdam is een 4-sterren superior hotel met “Women-friendly” kamers, die speciaal zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van vrouwen.

Postillion Hotel Amsterdam
Op 5 november 2018 is Postillion Hotel Amsterdam geopend. Een viersterrenhotel met 252 hotelkamers, 14 flexibele ruimtes en 800m² vergaderoppervlakte. Met de nieuwste technologieën, hotelkamers en een ervaren team garandeert Postillion Hotel Amsterdam een geslaagde bijeenkomst. De grootste zaal heeft een capaciteit tot 1200 personen en is volledig naar eigen smaak in te richten.

Van der Valk Hotel Amsterdam Amstel
Van der Valk Amsterdam Amstel is een viersterrenplushotel met 206 hotelkamers, à la carte en buffet-restaurant en 12 multifunctionele congres- en vergaderzalen. Op 1 oktober 2018 hebben de eerste gasten overnacht in Van der Valk Amsterdam Amstel. Na een lange dag in de stad of een succesvolle bijeenkomst kunt u in de wellness van dit hotel heerlijk ontspannen.

Bronnen: Postillionhotels.com; Vandervalkamsterdam.com; Leonardo-hotels.nl

Back To Top