skip to Main Content

Groepsdiners

Wilt u met een (grote) groep gaan dineren in Amsterdam of omstreken en weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Geen probleem, daar kunnen wij u mee helpen. Wij geven hieronder alvast een aantal leuke suggesties van restaurants die geschikt zijn om groepen te ontvangen.

The Birdhouse
Gevestigd in de Plantagebuurt is restaurant The Birdhouse. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden, is het restaurant geïnspireerd op vogelhuisjes. The Birdhouse brengt een beetje van het buitenleven binnen en er is daarmee een leuke sfeer gecreëerd. Voor groepen biedt The Birdhouse een speciaal groepsdiner aan.

Wolf Atelier
Wolf Atelier is gevestigd aan het Westerdoksplein, tegenover het IJdock en op +/- 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station. Het warme interieur van Wolf Atelier is geïnspireerd op Oostenrijk. De gasten kunnen genieten van de kleine, verfijnde gerechten van het seizoen. Wolf Atelier biedt voor groepen een speciaal groepsmenu.

Grand Café Restaurant 1e Klas
In het Centraal Station van Amsterdam, een ideale locatie en goed bereikbaar, is Grand Café Restaurant 1e Klas gelegen. Naast een sfeervol restaurant, beschikt Grand Café Restaurant 1e Klas ook over een 1e klas Pub waar gasten kunnen plaats nemen voor een drankje en vergaderruimtes die tevens geschikt zijn voor private dining. Groepen kunnen gebruik maken van een speciaal groepsmenu.

Bronnen: Thebirdhouse.nl; Wolfatelier.nl; Restaurant1eklas.nl

Back To Top