skip to Main Content

Hotels dichtbij Amsterdam Centraal station

In Amsterdam zijn er ontzettend veel hotels gevestigd en nog steeds is de bouw van nieuwe hotels in volle gang. Bent u op zoek naar een hotel op enkele minuten lopen vanaf station Amsterdam Centraal, dan helpen wij u hier graag mee. Drie hotels dichtbij station Amsterdam Centraal die wij aanraden zijn: Kimpton De Witt, Park Plaza Victoria Amsterdam en Room Mate Aitana. Alle drie de hotels krijgen veel lovende recensies en hebben erg goede beoordelingen.

Kimpton De Witt
Vijfsterrenhotel Kimpton De Witt, gelegen aan de Nieuwezijdse Voorburgwal op enkele minuten lopen vanaf station Amsterdam Centraal, is in 2017 geopend. Kimpton De Witt is een boutique hotel met 274 frisse, stijlvolle ingerichte kamers en 12 vergaderzalen. De fantasierijke ruimtes zijn ge├»nspireerd op typisch Nederlandse design die luxe uitstralen. 

Park Plaza Victoria Amsterdam
Recht tegenover station Amsterdam Centraal op een ideale locatie is het Park Plaza Victoria Amsterdam gevestigd. Het Park Plaza Victoria Amsterdam heeft een historische architectuur en tegelijkertijd een moderne inrichting. Met een capaciteit van 298 eigentijdse hotelkamers, 9 evenementenruimtes en een wellness heeft deze locatie alles in huis om u een prettig verblijf te laten beleven.

Room Mate Aitana
Achter station Amsterdam Centraal is Room Mate Aitana gelegen, een boutique hotel met 285 kamers, 7 vergaderruimtes en een prachtig uitzicht op het IJ. Het restaurant van Room Mate Aitana grenst aan een passantenhaven voor 60 boten en dat zorgt ervoor dat er elke dag wel iets te beleven valt voor de gasten die verblijven in Room Mate Aitana.

Bronnen: Kimptondewitthotel.com; Parkplaza.com; Room-matehotels.com

Back To Top