skip to Main Content

Hotels- en evenementenlocaties in Den Haag

Den Haag of ‘s-Gravenhage is een leuke stad voor uw vergadering, evenement of overnachting. Met zowel een historisch als vernieuwd stadscentrum, diverse leuke musea zoals het Mauritshuis en genoeg eetgelegenheden, is Den Haag een echte aanrader. Wij stellen graag de volgende drie hotels aan u voor: Carlton Ambassador, Hotel Des Indes en Stadsvilla Mozaic Den Haag.

Carlton Ambassador
In een prachtig pand aan de rand van het centrum van Den Haag is het 4-sterren lifestyle hotel Carlton Ambassador gevestigd. Het Carlton Ambassador beschikt over 88 kamers met diverse kamertypes, het elegante restaurant Sophia en drie vergaderzalen. Na slechts enkele minuten lopen bent u op het Noordeinde en kunt u een van de vele galerieën bezoeken of een kijkje nemen bij Paleis Noordeinde.

Hotel Des Indes
5-sterren Hotel Des Indes is een begrip in Den Haag. Hotel Des Indes heeft een stijlvolle klassieke uitstraling en beschikt over 79 kamers, 13 suites, restaurant DesInDes, een health club & spa en over een aantal vergaderruimtes. Wat leuk om te weten is dat Hotel Des Indes vroeger heeft gediend als residentie van Baron Van Brienen, de adviseur van Koning Willem III. Wanneer de klassieke sfeer van Hotel Des Indes u aanspreekt, is dit hotel zeker een aanrader om een bezoek aan te brengen.

Stadsvilla Mozaic
Stadsvilla Mozaic is een kleinschalig hotel met 25 kamers, 2 vergaderruimtes en een lounge. Een huiselijke en authentieke sfeer met persoonlijke service is hetgene waar Stadsvilla Mozaic voorstaat. Wilt u graag overnachten of vergaderen op een locatie net buiten het centrum van Den Haag en spreekt kleinschaligheid en persoonlijke service u aan, dan bent u bij Stadsvilla Mozaic aan het goede adres.

Bronnen: Carlton.nl; Hoteldesindes.nl; Finehotelsandsuites.com

Back To Top