skip to Main Content

Hotels met wellness faciliteiten in Amsterdam

Wilt u tijdens uw verblijf ontspannen en genieten van een bezoek aan de wellness? Wij hebben voor u een selectie van drie hotels in Amsterdam gemaakt die beschikken over hun eigen wellness; WestCord Fashion Amsterdam, Corendon City Hotel Amsterdam en Art’otel Amsterdam.

WestCord Fashion Hotel Amsterdam
WestCord Fashion Hotel Amsterdam ligt tegenover het World Fashion Centre en is in 10 minuten bereikbaar met het openbaar vervoer of met de taxi vanaf het Leidseplein. Dit designhotel beschikt over 260 moderne kamers, voorzien van alle gemakken en verschillende multifunctionele vergaderruimtes. Wanneer u in dit hotel overnacht, is het zeker een aanrader om ook een bezoek te brengen aan de WellCome Wellness. De WellCome Wellness bestaat uit een binnenzwembad, 2 sauna’s en een Turks stoombad. Daarnaast kunt u hier ook ook fitnessen of even heerlijk genieten van een gezichtsbehandeling of massage.

Corendon City Hotel Amsterdam
De Vitality Spa bevindt zich in het Corendon City Hotel Amsterdam. Een hotel met 263 hotelkamers, 4 volledig uitgeruste vergaderzalen dat is gelegen in Nieuw-West vlakbij metrostation Henk Sneevlietweg. In de Vitality Spa kunt u relaxen in de Finse sauna, ontspannen in de traditionele Turkse Hamam of zwemmen in de Vitality Pool. Ook kunt u genieten van een van de vele behandelingen die de Vitality Spa te bieden heeft. De combinatie van het traditionele mozaïek, marmer, koepelplafonds en moderne faciliteiten maken Vitality Spa de perfecte plaats om bij te komen.

Art’otel Amsterdam
Art’otel Amsterdam is gelegen in het centrum van Amsterdam, tegenover Amsterdam Centraal Station en is daarmee goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is een 5-sterren hotel met 107 kamers en een creatieve ruimte waar bijeenkomsten, exposities en culturele programma’s plaats kunnen vinden. De Active Club is een ultramoderne health club en geschikt voor een work-out in de fitnessruimte. Wanneer u liever gaat relaxen, is dit mogelijk in het zwembad of de Finse sauna. Voor extra ontspanning kunt u ook gebruik maken van een heerlijke behandeling in de beauty salon. 

Bronnen: Westcordhotels.nl; Corendonhotels.com; Artotelamsterdam.com

Back To Top