Menu

Incentive

Hotels in binnen- en buitenland

Een incentive is een manier voor bedrijven om medewerkers en/of relaties te belonen voor het behalen van een bepaalde prestatie. Deze programma’s hebben als doel om uw medewerkers te motiveren specifieke targets te halen. Wilt u graag een incentive, in de vorm van een zakelijk evenement, houden in bijvoorbeeld Rotterdam? En bent u hiervoor op zoek naar een geschikte ruimte? Dan bieden wij van Business Hotel Reservations uitkomst. Of u nu een accommodatie zoekt in Den Haag of Utrecht, bij ons vindt u een ruime keuze aan locaties door heel het land. Ook in het buitenland hebben wij verschillende connecties. Waar bent u naar op zoek?

Nog 5 redenen om voor ons te kiezen

  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Binnen 24 uur een locatie voor uw incentive gevonden
  • Geen reserveringskosten
  • Alleen bevestigen als u zeker bent over hoeveel gasten er komen
  • Zelfs tijdens grote evenementen vindt u bij ons een geschikte locatie

Wij regelen alles voor uw incentive

incentive

Business Hotel Reservations kan meer voor u betekenen dan het vinden van een geschikte ruimte voor uw incentive. Zo kunnen wij een hotel regelen waar u kunt verblijven met uw medewerkers. Ook de kamerindeling nemen wij u graag uit handen. Daarnaast verzorgen wij graag een sociaal programma voor u. Het vervoer naar de verschillende locaties nemen wij ook op ons. Zelf heeft u nergens omkijken meer naar.

Heeft u nog een vraag voor ons?

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Business Hotel Reservations. Wij doen dan ook graag die stap extra voor u. Dankzij ons netwerk kunnen wij u lage prijzen aanbieden. Of u nu een ruimte voor uw incentive in Utrecht of Rotterdam zoekt, wij kunnen u helpen. Wilt u eerst graag wat meer weten? Of zou u een locatie in Den Haag willen boeken? Bel: 020-4081600 of mail: info@businesshotelreservations.nl ons dan. Een incentive laat u regelen door Business Hotel Reservations.