skip to Main Content

Inspirerende evenementenlocaties

Amstel Boathouse, Wicked Grounds en Loetje’s Garage zijn alle drie inspirerende evenementenlocaties en aanraders om uw zakelijke bijeenkomst te organiseren. Deze locaties zijn sfeervol ingericht en ideaal om met een gezelschap de gehele dag te vergaderen. Wij geven u alvast een kleine impressie van deze locaties en helpen u graag met uw aanvragen voor een evenementenlocatie.

Amstel Boathouse
Gelegen op een unieke locatie aan de Amstel is het Amstel Boathouse. De ideale locatie voor vergaderingen, trainingen en workshops. Het Amstel Boathouse beschikt over acht multifunctionele zalen en een sfeervol restaurant en heeft daarmee alles in huis om uw evenement een succes te maken. Het Amstel Boathouse is omringd door een groene omgeving en heeft als groot voordeel dat gasten hier gratis kunnen parkeren.

Wicked Grounds
Er zijn diverse bijzondere vergaderlocaties gevestigd in zowel Amsterdam als Rotterdam van Wicked Grounds. Wicked Grounds is opgericht in 2014 en groeit jaarlijks in inspirerende evenementen- en vergaderlocaties. Verspreid over diverse panden in Amsterdam telt Wicked Grounds elf ruimtes en één ruimte in Rotterdam. Over ieder detail wordt nagedacht bij Wicked Grounds, van de fairtrade koffie tot de kunst aan de muur.

Loetje’s Garage
Een plek om te ontmoeten, vieren en inspireren is Loetje’s Garage. Terwijl 35 jaar geleden de laatste auto naar buiten reed is het monumentale pand aan de Amstel helemaal omgetoverd tot een industriële locatie. Loetje’s Garage beschikt over drie verschillende ruimtes die geheel naar wens ingericht kunnen worden. Uw bijeenkomst bij Loetje’s Garage kan ook gecombineerd worden met een diner zodat de gasten de heerlijke biefstuk van Loetje kunnen proeven.

Bronnen: Amstelboathouse.nl; Wickedgrounds.nl; Garage.loetjezalen.nl

Back To Top