skip to Main Content

Locaties in Noordwijk

Bent u deze zomer op zoek naar een inspirerende locatie, gelegen aan het strand? Wij stellen graag de volgende drie locaties in Noordwijk aan u voor: Grand Hotel Huis ter Duin, Vesper Hotel en Radisson Blu Palace Hotel. Noordwijk is een bruisende badplaats en maar drie kwartier rijden vanaf Amsterdam. Tijdens uw verblijf of meeting in Noordwijk kunt u genieten van het prachtige uitzicht en van een wandeling of evenement op het strand.

Grand Hotel Huis ter Duin
Al in 1885 is Grand Hotel Huis ter Duin geopend, een 5-sterren hotel met 230 luxueuze kamers, verschillende meeting & events zalen, wellness, restaurant en een beachclub. Toen het hotel net geopend was, richtte het zich voornamelijk op gasten van niveau. Leden van het Huis van Oranje en leden van het Belgisch Koninklijk Huis zijn meerdere malen verbleven bij Grand Hotel Huis ter Duin. Tegenwoordig is het een unieke locatie voor vele soorten bijeenkomsten.

Vesper Hotel
Een prachtig 4-sterren boutique hotel in Noordijk is het Vesper Hotel. Met een capaciteit van 27 kamers, 3 meeting zalen en een goed restaurant heeft Vesper alles in huis om uw verblijf tot een succes te maken. Ook voor een wijnproeverij, een cocktail of een diner met een kleine groep kunt u bij het Vesper Hotel terecht.

Radisson Blu Palace Hotel
Radisson Blu Palace Hotel is een 4-sterren hotel met 115 ruime hotelkamers, 11 multifunctionele meeting zalen, wellness, restaurant en een brasserie. De verschillende etages van het hotel hebben elk hun eigen kleur. De oranje kleuren op een van de etages refereren aan het Nederlandse koningshuis. Het Radisson Blu Palace Hotel verwelkomt haar gasten graag als een vorst(in).

Bronnen: Huisterduin.com; Vesperhotel.com; Radissonblu.com

Back To Top