skip to Main Content

Locaties met een atrium

Bent u geïnteresseerd in een locatie met een groot atrium? Het Scheepvaartmuseum, Blend Amsterdam, restaurant Bastion in Hamburg en Capital C beschikken alle vier over een leuk atrium met erg veel lichtinval. Voor inspirerende bijeenkomsten, informele aangelegenheden of feestelijke diners is een atrium de ideale ruimte om uw gasten te verwelkomen.

Scheepvaartmuseum
Gevestigd in een monumentaal gebouw uit 1656 in Amsterdam is het Scheepvaartmuseum, een Nederlands museum dat gaat over de maritieme geschiedenis van Nederland. Naast een museum is het Scheepvaartmuseum ook een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten. De eye-catcher is toch wel het prachtige atrium ook wel het Open Plein genoemd. Dit is de binnenplaats van het Zeemagazijn en hier kunnen zowel zakelijke bijeenkomsten als feestelijke diners worden gehouden.

Blend Amsterdam
Voor zakelijke bijeenkomsten is Blend Amsterdam een geschikte locatie, gevestigd in een 18-eeuws pand in Oud-West. Jongvolwassenen die aan het werk willen en daarbij wel een steuntje in hun rug kunnen gebruiken, verzorgen de bijeenkomst tot in de puntjes. De binnenplaats, de Kas, van Blend Amsterdam is overkapt met een glazen kasconstructie en is een mooie ruimte voor bijeenkomsten met een capaciteit tot 100 personen.

Bastion Hamburg
In het stadscentrum van Hamburg is het trendy restaurant Bastion gevestigd. Bastion heeft een erg mooi Atrium dat uitermate geschikt is voor zowel zakelijke bijeenkomsten als informele borrels. Door het vele licht heeft u hier het idee dat uw buiten zit maar tegelijkertijd zit u overdekt en droog. Wanneer u een bijeenkomst in Hamburg wilt organiseren, is Bastion Hamburg zeker een aanrader.

Capital C
Het nieuwe creatieve hoofdkantoor van Amsterdam, gevestigd in de voormalige Diamantbeurs, is Capital C. Een locatie met diverse event- en vergadermogelijkheden dat haar deuren verwacht te openen in september 2019. Capital C heeft een prachtige Dome, een karakteristieke glazen koepel op het dak van 9,5 meter hoog. In deze Dome kunnen evenementen worden georganiseerd en hebben gasten een mooi uitzicht over het centrum van Amsterdam.

Bronnen: Scheepvaartmuseum.nl; Blendamsterdam.nl; Bastion-hamburg.de; Capitalc.amsterdam

Back To Top