skip to Main Content

Meet me in “The City by the Sea” The Hague.

Meet me in “The City by the Sea” The Hague.

Ontdek de ‘Koninklijke stad aan de zee’ van Nederland! Boek de volgende bijeenkomst via Business Hotel Reservations BV bij een Accor Hotel* in Den Haag en ontvang 10% korting op de day delegate rate.

*deelnemende hotels; Novotel Den Haag City Centre, Mercure Den Haag Central and Ibis Den Haag Scheveningen.

Novotel Den Haag City Centre

Novotel Den Haag City Centre is een 4-sterren hotel in het centrum van Den Haag, op een unieke plek in de Haagse Passage tegenover het Binnenhof. De ligging vlakbij het politieke centrum, ambassades en overheidsgebouwen maakt het hotel ideaal voor een zakelijk verblijf. Novotel Den Haag City Centre heeft 106 hotelkamers en 12 vergaderzalen.

Mercure Den Haag Central

Mercure Hotel Den Haag Central is een 4-sterren hotel, gesitueerd in het bruisende hart van Den Haag en is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het hotel is op loopafstand van diverse ministeries, het gezellige winkelcentrum en vele theaters. Het strand is op slechts 15 minuten afstand en Schiphol ligt 45 km van Den Haag. Het hotel heeft 159 stijlvolle kamers, 10 vergaderzalen en een gezellige bar waar u ook een hapje kunt eten.

Ibis Den Haag Scheveningen

Ibis Den Haag Scheveningen ligt op slechts 50 meter afstand van de boulevard, het strand van Scheveningen en het Circustheater. Het centrum is eenvoudig te bereiken o.a. per tram, die voor de deur van het hotel stopt.

Het hotel is een 3-sterren hotel met 89 kamers en een gezellige bar. Ibis Den Haag Scheveningen heeft 2 vergaderzalen met een maximale capaciteit van 45 personen.

Voorwaarden:

  • Alleen geldig voor nieuwe reserveringen geboekt via Business Hotel Reservations BV die plaatsvinden van 1 november 2016 tot 1 maart 2017.
  • De korting is geldig op de 8-uurs vergaderarrangementen.
Back To Top