skip to Main Content

NH Collection breidt uit naar Eindhoven

Eindhoven zit in de lift. De economie doet het bovengemiddeld goed en ondertussen groeit de stad ook gestaag als culturele en technologische hotspot. NH Hotel Group twijfelde dan ook niet om naar deze stad te gaan en opende in september het vierde NH Collection hotel in Nederland.

Het NH Collection Eindhoven Centre is onlangs geopend in het markante (voormalig) kantoorgebouw de groene Toren, gelegen aan de Vestdijk. Deze Groene Toren is voor veel Eindhovenaren een landmark. Het voormalige kantoorpand uit 1973, waarin naast NH Collection Eindhoven Centre ook honderd appartementen en drie horecazaken zijn gevestigd, heeft een ware transformatie ondergaan. De gevel is voorzien van verdiepingshoge vouwpuien van bronskleurige kozijnen met groen getint glas. Zowel de hotelgasten als de bewoners kunnen een groot deel van de gevel openen zodat zij optimaal van het uitzicht kunnen genieten.

NH Collection Eindhoven Centre is gevestigd op de eerste tot en met de zevende verdieping, plus de bovenste twee verdiepingen waar het restaurant en de skybar VANE zijn gevestigd. De 132 kamers zijn licht van opzet en ingericht met warme, beige tinten met roodaccenten en een hardhouten vloer. De achterwanden zijn voorzien van leren tegels met verlichting. Bijna alle kamers zijn voorzien van een Frans balkon. In alle kamers vindt je bovendien de NH Collection Brilliant Basics. Denk aan een Nespresso apparaat, LED flatscreen televisies, ruime bedden van 34cm dikke NH Collection Sleep Better matrassen, een professionele fohn en regendouches in de badkamer. Voor zakelijke bijeenkomsten zijn zes meeting- en eventruimtes beschikbaar, met een totale oppervlakte van 340 m². Uiteraard zijn alle zalen voorzien van alle moderne audiovisuele middelen.

Net als bij NH Collection Barbizon Palace, NH Collection Doelen en NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky (allen gevestigd in Amsterdam) kunnen ook de gasten in Eindhoven rekenen op een uitstekende gastronomische ervaring. Op de bovenste verdiepingen van de Groene Toren is VANE Restaurant & Skybar gevestigd. De inrichting met bruine suede banken is wat moderner en hipper dan je wellicht van een NH Collection hotel zou verwachten, maar dat past juist bij het karakter van de stad Eindhoven. De lampen in de vorm van gloeilampen verwijzen bijvoorbeeld naar Philips.

Hebben wij jullie interesse gewekt en willen jullie overnachten of vergaderen in NH Collection Eindhoven Centre? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bron: Meeting Magazine.nl

Back To Top