skip to Main Content

Een nieuw gezicht bij Business Hotel Reservations BV

Mijn naam is Aster Groenensteijn, 29 jaar en sinds mei 2017 werkzaam bij Business Hotel Reservations BV. Samen met Lori ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Meeting & Events. Voordat ik hier aan slag ben gegaan, heb ik ruime ervaring opgedaan bij verschillende internationale hotelketens, zowel in Amsterdam als aan de kust.

Met veel plezier woon ik in Uithoorn samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd houd ik ervan om de wereld te ontdekken waarbij een stedentrip favoriet is. Daarnaast geniet ik graag van een hapje en een drankje, zowel thuis als in een goed restaurant.

Mijn streven is om telkens weer de perfecte locatie aan te bieden aan onze verschillende opdrachtgevers, variërend van een boardmeeting op een zakelijke locatie tot een training in een inspirerende omgeving in combinatie met een informeel sociaal programma.  Ik kijk er naar uit om u te mogen assisteren!

Back To Top