skip to Main Content

Opening nieuwe Robbenzaal bij Artis

Artis blijft haar dierenverblijven en evenementenlocaties vernieuwen. Na de opening van het nieuwe verblijf voor de olifanten, eerder deze zomer, presenteert het Amsterdamse dierenpark nu de vernieuwde Robbenzaal. Deze gloednieuwe ruimte bij het zeeleeuwenverblijf kan na sluitingstijd worden omgetoverd tot een bijzondere plek voor diners, presentaties en feesten.

De zeeleeuwen in ARTIS leven in een verhoogd verblijf, waar bezoekers van onderen naar kijken: door grote ramen in de Robbenzaal zie je de dieren onder water voorbij zwemmen. Voorheen stonden bezoekers in een wat donkere tunnel, maar die ruimte is nu volledig vernieuwd. Met interactieve schermen en een moderne lichtshow wordt de indruk gewekt dat je net als de zeeleeuwen onder water bent.

Voor evenementen is fijn dat de Robbenzaal als het ware ondergronds ligt, onder het verblijf, waardoor geluid niet door de muren naar buiten dringt. Met een perfecte geluidsinstallatie, een modern lichtplan met honderden ledlichtjes die reageren op geluid en als spectaculair decor de blauwe onderwaterwereld van de zeeleeuwen, is dit een schitterende plek voor feesten en diners.

Hebben wij jullie interesse gewekt en willen jullie borrelen, dineren of feesten in de nieuwe Robbenzaal? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Bron: Greatervenues.com

 
Back To Top