skip to Main Content

Private dining

Unieke locaties in het buiten- en binnenland

Wilt u voor uw bedrijf graag een private dining organiseren in bijvoorbeeld Den Haag? Dan kan dit u veel tijd kosten. Wij van Business Hotel Reservations nemen dit graag van uw over. Onze specialisten vinden binnen 24 uur een dining locatie die geheel naar uw wens is, of dat nu in Utrecht of in Rotterdam is. Ook in het binnenland kunt u via ons verschillende accommodaties vinden.

Private dining: uw eisen, onze uitdaging

Bij Business Hotel Reservations snappen wij dat u bepaalde wensen heeft voor uw private dining. De meeste van uw collega’s zullen met de auto komen, dus er moeten voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn. Ook moet er voldoende ruimte aanwezig zijn op de locatie voor uw private diner. Wat uw eisen ook zijn voor uw dining, wij zorgen ervoor dat wij een restaurant of gelegenheid vinden die hieraan geheel voldoet. Uiteraard wordt er tijdens onze zoektocht ook rekening gehouden met uw budget.

private dining

Wij regelen alles voor uw private dining

Heeft u naast een privé dining ook een hotelverblijf gepland? Dan kunnen wij van Business Hotel Reservations u met meer helpen. Zo kunt u snel een hotelkamer vinden via ons. U hoeft bij ons geen reserveringskosten te betalen. Ook regelen wij graag het vervoer van uw hotel naar het private diner voor u. Kiest u voor ons, dan hoeft u zelf nergens meer omkijken naar. Wij verzorgen alles voor u.

Wat zijn onze 5 pluspunten?

  • In elke stad geschikte locaties voor private dining
  • Meer dan 15 jaar kennis en ervaring in huis
  • Zelfs tijdens drukke events kunnen wij een ruimte voor u regelen
  • Eén aanspreekpunt, waardoor u altijd weet waar u aan toe bent
  • Vervoer van en naar uw dining wordt voor u geregeld

Heeft u nog een vraag? Bel of mail ons

Wilt u graag meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn in Utrecht? Of wilt u dat wij een private diner in Rotterdam voor u organiseren? Of kiest u voor dining in Den Haag? In al deze gevallen kunt u contact opnemen met ons. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. Bel hiervoor vandaag nog naar: 020-4081600. Wilt u ons graag een e-mail zenden, dan kan dit naar: info@businesshotelreservations.nl. Regelen wij binnenkort ook uw private dining voor u?

Back To Top