skip to Main Content

Proef de smaak van Amsterdam bij het Amsterdamse Proeflokaal!

Nieuw op het Stadionplein is het Amsterdamse Proeflokaal. Een ontmoetingsplek waar iedereen de smaak van Amsterdam kan proeven: van Amsterdammers tot toeristen, van forenzen tot foodies. Op maar liefst 1.800 m², verdeeld over twee verdiepingen, kom je ogen en oren tekort. 

Op de begane grond maak je kennis met de smeltkroes van smaken die Amsterdam rijk is: van traditionele Amsterdamse gerechten tot internationale smaken die de afgelopen eeuwen hun weg hebben gevonden naar onze hoofdstad. De koks koken met verse producten van het seizoen: of je nu plaatsneemt in het restaurantgedeelte, aanschuift bij de Dutch Seafood Bar of je laat verrassen aan een van de Proeftafels waar de gerechten zo voor je neus worden bereid. 

Binnenkort wordt ook de eerste etage officieel geopend waar zakelijke evenementen kunnen plaatsvinden, zoals bierproeverijen en diners voor grote groepen. Duik o.a. in de eetgeschiedenis van onze hoofdstad tijdens een Food Experience film waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ontdek de Bierwereld of laat je verrassen door bijzondere wijnen en bijpassende bites in de Wijnwereld. Kijk, ervaar, proef, doe mee en loop met een hoofd vol nieuwe indrukken en inspiratie weer de deur uit. Naast diners en proeverijen kunnen de ruimtes op deze etage ook gebruikt worden voor vergaderingen en trainingen, en dat met zicht op het Olympisch Stadion.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte via info@businesshotelreservations.nl of +31 – (0)20 – 408 1600.

 

Bron: http://hetamsterdamseproeflokaal.nl/ 

 

Back To Top