skip to Main Content

Overnachten en Vergaderen in Rotterdam

Alles voor uw vergadering in Rotterdam

Bent u op zoek naar een boardroom voor uw vergadering in Rotterdam? Wilt u de meeting bijzonder laten zijn en vergaderen op een hoger plan brengen? Kies dan voor de organisatie door een goed zakelijk evenementenbureau. BHR is uw partner als het gaat om de combinatie tussen inspirerende locaties, vergaderen op de beste locaties, vervoer en overnachten. Wij beschikken over meer dan 15 jaar internationale ervaring en kennen de weg in Rotterdam op ons duimpje. We weten de vergaderlocaties die aansluiten bij uw wensen. Inspirerende locaties mochten we al talloze keren aan onze klanten adviseren. Voor een meeting in een boardroom die precies past bij uw voorkeuren hebben we een reeks aan mogelijkheden in Rotterdam. Wilt u dan de kosten van het vergaderen, de boardroom, het vervoer en de groepsaccommodatie op dezelfde factuur? Laat dat nou precies onze standaard werkwijze zijn!

Een hotelkamer in Rotterdam boeken via BHR?

Wij zijn specialist in complete pakketten. Zo kunnen we de vergadering, incentive of congres regelen als evenementenbureau. Onze meer dan 15 jaar ervaring is echter ook gebaseerd op het regelen van groepsaccommodatie, uw hotelkamer en eventueel een appartement in Rotterdam. Uw hotel boeken na evenementen, een vergadering, congres of bijvoorbeeld, een incentive is het voordeligst. Een hotel boeken in Rotterdam doet u namelijk via BHR bij bekende ketens waar we de voordeligste prijzen krijgen. Dat is prettig voor ons, maar zeker voor u als u een hotel wilt boeken. We regelen naast uw hotelkamer met evenveel gemak uw groepsaccommodatie. Natuurlijk is de groepsaccommodatie ook zo voordelig als maar mogelijk is. We maken uw verblijf in Rotterdam voordelig en aangenaam. Een prettig idee toch als u een pittige vergadering of inspannende conferentie heeft gehad?

Zakelijk evenementenbureau

Het organiseren en het verzorgen van de boekingen tijdens zakelijke evenementen behoort tot een van onze specialiteiten.

Wij zijn daarbij een allround evenementenbureau dat ook uw vervoer en overnachting in een hotelkamer of groepsaccommodatie in Rotterdam regelt. Altijd alles precies op maat en geheel volgens uw wensen. Wilt u busvervoer voor een grote groep mensen? Een salonboot huren voor een incentive? Dan zijn dit zomaar twee voorbeelden waar u bij ons zakelijke evenementenbureau uitstekend voor terecht kunt in Rotterdam . We werken voor grote en kleine opdrachtgevers. Die kunnen variëren van een onderneming die het bedrijfsuitje heeft gepland en busvervoer naar de groepsaccommodatie nodig heeft. Tot private dining op een salonboot. Wij schakelen altijd met uw wensen mee en zorgen dat alle soorten evenementen en zakelijke evenementen tot een succes worden gemaakt.

vergaderlocatie-rotterdam

Vervoer nodig voor, tijdens en na uw congres of bedrijfsuitje in Rotterdam?

rotterdam bhr

Wij kunnen alle soorten vervoer voor u regelen in o.a. Rotterdam. Grote of kleine gezelschappen die vervoer nodig hebben? Geen probleem. Een bijzonder gebeurtenis opluisteren met een salonboot of private dining? Wij maken het mogelijk. De volgende evenementen behoren tot de meest gevraagde:

  • Organisatie van een conferentie
  • Bedrijfsuitje in talloze variaties
  • Een complete incentive regelen
  • Een congres organiseren en volledig begeleiden
  • Een sociaal programma met busvervoer, salonboot of ander bijzonder vervoer

Uw vergadering, conferentie of congres in Rotterdam laten regelen? Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die we u kunnen bieden voor vergaderen, busvervoer en accommodatie? Bel ons dan op telefoonnummer 020-4081600 of gebruik voor uw e-mail het e-mailadres info@businesshotelreservations.nl. Wij zijn uw betrouwbare en voordelige partner als evenementenbureau, organisator van busvervoer en bij het boeken van uw hotel in Rotterdam.

Back To Top