skip to Main Content

Salonboot

In elke stad een boot naar uw wensen

Een salonboot vinden voor een bedrijfsuitje kan een lastige opgave zijn. U moet zelf uitzoeken wie de goedkoopste is en wie kwaliteit biedt. Business Hotel Reservations kan u dan uitstekend van dienst zijn. Of u nu een salonboot in Rotterdam, Nijmegen, Utrecht of Den Haag zoekt, wij kunnen u helpen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk, ook in het buitenland.

Waar zoekt u een salonboot?

Wanneer u graag met een salonboot een boottocht door bijvoorbeeld Utrecht wilt maken, dan wilt u natuurlijk wel kunnen genieten. De boot moet groot genoeg zijn en gemakkelijk te bereiken. Bij Business Hotel Reservations is dat iets wat wij begrijpen. Daarom gaan onze medewerkers graag voor u op zoek naar een salonboot die ook echt helemaal aan uw behoeften voldoet. Geef ons uw wensen door en wij houden hier graag rekening mee. Natuurlijk verliezen wij ook uw budget niet uit het oog.

Wij nemen u alles uit handen

Wilt u graag na een vergadering een tocht maken met een salonboot als afsluiting? Dan zult u ook het vervoer hiernaartoe moeten regelen. Of laat u dit uw medewerkers zelf verzorgen? Wij kunnen u dit uit handen nemen. Met bijvoorbeeld een bus komen wij u dan ophalen bij de vergaderlocatie en wij brengen u vervolgens naar de salonboot. Ook het vervoer terug naar het hotel nemen wij graag op ons.

Nog 5 van onze pluspunten

  • Profiteer van ruim 15 jaar kennis en ervaring wanneer u voor ons kiest
  • In binnen- en buitenland verschillende locaties tot uw beschikking
  • Bij ons heeft u maar 1 aanspreekpunt, wat wel zo prettig werkt
  • Onze diensten zijn gratis en vrijblijvend
  • U hoeft bij ons geen reserveringskosten te betalen

salonboot

Locaties binnen 24 uur gevonden

Of u nu een salonboot in Rotterdam of juist in Utrecht zoekt, wij kunnen binnen 24 uur een geschikt vaartuig voor u vinden. Wij hebben connecties door heel Nederland, dus ook in Den Haag, maar ook in het buitenland. Vul snel het reserveringsformulier in. Voor meer informatie kunt u ook een e-mail zenden naar: info@businesshotelreservations.nl. Wilt u ons graag persoonlijk spreken, dan kunt u bellen naar: 020-4081600. Een salonboot vindt u snel bij Business Hotel Reservations.

Back To Top