Menu

Salonboot Rotterdam

Rondvaart met een salonboot in Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een salonboot in Rotterdam voor een leuke rondvaart of uitje met uw bedrijf kunt u ons inschakelen. BHR neemt u graag de tijdrovende zoektocht naar een salonboot uit handen. Een drukke dag met vergaderingen afsluiten met een rondvaart in een salonboot in Rotterdam? Wij regelen het voor u! Indien nodig kunnen we binnen 24 uur een salonboot voor u reserveren. Via ons uitgebreide netwerk hebben we niet alleen contacten in Rotterdam, ook in andere plaatsen in Nederland en zelfs het buitenland kunnen wij u helpen.

salonboot rotterdamMeer dan het reserveren van een salonboot in Rotterdam

Behalve het verzorgen van een rondvaart in een salonboot in Rotterdam kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. We zijn een zakelijke evenementenbureau dat is gespecialiseerd in het reserveren van vergaderlocaties, hotels, en sociale programma’s. Wanneer u voor BHR kiest heeft u altijd 1 aanspreekpunt en betaalt u geen reserveringskosten. We houden altijd rekening met uw wensen en uw budget.

Salonboot huren in Rotterdam? Neem contact op met BHR

Bespaar tijd en geld en reserveer uw salonboot via BHR. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een salonboot in Rotterdam? Neem dan contact op met BHR. Bel ons op 020-4081600 of stuur een mail naar info@businesshotelreservations.nl.