Menu

Salonboot Utrecht

Rondvaart met een salonboot in Utrecht

Wanneer u op zoek bent naar een salonboot in Utrecht voor een leuke rondvaart of uitje met uw bedrijf kunt u ons inschakelen. BHR neemt u graag de tijdrovende zoektocht naar een salonboot uit handen. Een drukke dag met vergaderingen afsluiten met een rondvaart in een salonboot in Utrecht? Wij regelen het voor u! Indien nodig kunnen we binnen 24 uur een salonboot voor u reserveren. Via ons uitgebreide netwerk hebben we niet alleen contacten in Utrecht, ook in andere plaatsen in Nederland en zelfs het buitenland kunnen wij u helpen.

salonboot utrechtMeer dan het reserveren van een salonboot in Utrecht

Behalve het verzorgen van een rondvaart in een salonboot in Utrecht kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. We zijn een zakelijke evenementenbureau dat is gespecialiseerd in het reserveren van vergaderlocaties, hotels, en sociale programma’s. Wanneer u voor BHR kiest heeft u altijd 1 aanspreekpunt en betaalt u geen reserveringskosten. We houden altijd rekening met uw wensen en uw budget.

Salonboot huren in Utrecht? Neem contact op met BHR

Bespaar tijd en geld en reserveer uw salonboot via BHR. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een salonboot in Utrecht? Neem dan contact op met BHR. Bel ons op 020-4081600 of stuur een mail naar info@businesshotelreservations.nl.