skip to Main Content

Uitgelicht! Bilderberg de Keizerskroon

Bilderberg de Keizerskroon

Het luxe Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt naast Paleis Het Loo en was de voormalige residentie van Koningin Wilhelmina. U kunt nu zelf genieten van de comfortabele kamers en het zwembad. De kamers van dit superieure 4-sterrenhotel zijn ruim en beschikken over een eigen badkamer. Begin uw dag goed met een ontbijtbuffet dat bestaat uit vers brood, zalm, sappen en ontbijtgranen. Ontspan in de sauna en het solarium of neem plaats in het Turkse stoombad. U kunt ook voor een stevige work-out kiezen in het fitnesscentrum of een paar baantjes zwemmen in het verwarmde binnenzwembad. Restaurant De Keizerskroon serveert uitstekende gerechten met seizoensgebonden ingrediënten en verse producten. Bij mooi weer kunt u buiten op het terras genieten.

Het hotel is de ideale vergaderlocatie dankzij de verscheidenheid aan vergaderzalen in koninklijk decor, de on-top Bilderberg service en gratis parkeergelegenheid tegenover het hotel. In de compleet vernieuwde vergaderruimtes komt u op een prettige manier samen en maakt u gebruik van de nieuwste vergaderfaciliteiten. Groepen kunnen dineren in een aparte zaal of in het restaurant, maar ook op een unieke externe locatie zoals het naastgelegen Paleis Het Loo. 

Hotel De Keizerskroon is van oudsher de herberg van Paleis het Loo en wij kunnen daar dan ook bijzondere teambuilding en events organiseren. Een bezoek aan het nabijgelegen paleis mag daarbij bijvoorbeeld niet ontbreken! Of denk aan een ATB clinic – met de ATB fietst u vanaf Bilderberg De Keizerskroon naar het communicatiecentrum van het verleden, het magische Radio Kootwijk. Een prachtige tocht door de natuur van twee uur.

 

Back To Top