skip to Main Content

Uitgelicht: Dutch Design Hotel Artemis

Tussen het centrum van Amsterdam en luchthaven Schiphol ligt het Dutch Design Hotel Artemis, een design- en kunsthotel. ‘The Art of Dutch Design’ is terug te vinden in het gehele hotel van vergaderruimte tot aan hoofdkussen. Een locatie waar Dutch Design en gastvrijheid elkaar versterken en ontmoeten.

Dutch Design Hotel Artemis beschikt over 11 multifunctionele zalen, waarvan 5 boardrooms, voor privé- en zakelijke bijeenkomsten met een capaciteit van 2 tot 230 personen. Daarnaast heeft deze locatie 256 moderne kamers die zijn uitgerust met Dutch Design accenten. De gasten kunnen hun auto tijdens het verblijf parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

De centrale ontmoetingsplaats in dit hotel is Restaurant-Bar ‘De Stijl’, waar u kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Van 7 februari tot 5 juni 2019 is de Retro Fantastic Expo vrij toegankelijk voor gasten om te bezoeken in Dutch Design Hotel Artemis. Mocht u een bezoek aan Amsterdam brengen de komende maanden, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij deze expositie.

Bron: artemisamsterdam.com

https://www.artemisamsterdam.com/nl/

Back To Top