skip to Main Content

Overnachten en Vergaderen in Utrecht

Inspirerende locaties voor uw vergadering in Utrecht

Bent u op zoek naar een organisator die zorgt voor de beste vergaderlocaties in Utrecht? Zoekt u inspirerende locaties? Wilt u een vergadering in Utrecht houden waar u precies zo kunt vergaderen als u wenst? Voor uw meeting hebben we dan bij BHR het ideale pakket. Vergaderen was nog nooit zo optimaal geregeld! Wij verzorgen namelijk een totaalpakket. Vergaderlocaties en andere inspirerende locaties worden door ons geselecteerd en bij u aanbevolen. Heeft u er een boardroom bij nodig? Dan hebben we ook voor die ene perfecte boardroom de perfecte vergaderlocaties in portefeuille. Maak gebruik van ons aanbod en u bespaart daarmee tijd en geld. Zeker als u combineert met ons voordelige aanbod in hotelkamers, vervoer en groepsaccommodatie. Al uw kosten op dezelfde factuur? Dat is bij ons vanzelfsprekend. Zo kunt u zorgeloos vergaderen in Utrecht zonder zelf veel te hoeven regelen.

Verblijf in de beste hotelkamer of groepsaccommodatie in Utrecht

We beschikken over een uitgebreid netwerk van hotels. Deze ketens bieden ons (en daarmee ook u) de beste prijs voor de beste kwaliteit hotelkamer. Ook voor een groepsaccommodatie kunt u bij onze partners uitstekend terecht. Een hotel boeken doet u bij ons op de voordeligste manier. Heeft u via ons al een vergadering geboekt op een inspirerende locatie? Boek dan zeker via ons de groepsaccommodatie of hotelkamer die daarbij aansluit. Een hotel boeken voor uw incentive of bedrijfsuitje was ook nog nooit zo voordelig!

Zakelijk evenementenbureau voor uw congres in Utrecht

BHR is ook uw ideale partner als het gaat om evenementenbureau diensten. Ons evenementenbureau weet precies hoe uw perfecte conferentie, congres en incentive in Utrecht eruit hoort te zien. De ideale uitstraling voor uw incentive, congres of conferentie? Dat wordt uitstekend verzorgd door ons evenementenbureau! We horen graag wat uw ideeën en wensen voor (zakelijke) evenementen zijn!

Busvervoer in Utrecht geregeld door BHR

Wij hebben verschillende mogelijkheden om te zorgen dat uw vervoer precies past bij de wensen op het gebied van vervoer. De mogelijkheden die we u in Utrecht kunnen bieden zijn ongekend. Denk bijvoorbeeld aan deze mogelijkheden in vervoer die we voor u kunnen verzorgen:

  • Busvervoer op maat naar een bedrijfsuitje
  • Private dining met vervoer met een limousine
  • Een salonboot voor een bijzondere party
  • Busvervoer per VIP-coach
  • Private dining op een salonboot

Welk soort vervoer uw voorkeur ook heeft; wij maken het voor u mogelijk. In Utrecht en op andere plaatsen waar we werken zijn we altijd flexibel. Dat kan dan variëren van een private dining op een salonboot tot bijvoorbeeld collectief busvervoer na een bedrijfsuitje. Heeft uw incentive of bedrijfsuitje honderden of zelfs duizenden deelnemers? Ook daar hebben we dan natuurlijk voldoende capaciteit in busvervoer voor geregeld.

Meeting in Utrecht? Hotel Boeken? Neem contact op!

Bent u dus op zoek naar inspirerende locaties? Wilt u vergaderlocaties die precies aansluiten bij uw wensen? Zoekt u een hotelkamer in Utrecht? Wilt u een compleet pakket voor, tijdens en na uw vergadering? Zoekt u dat ene professionele evenementenbureau dat zorgt dat uw congres, conferentie of bijvoorbeeld een incentive vlekkeloos verloopt? Neem dan contact op voor de vele mogelijkheden. Telefoonnummer 020-4081600 en e-mailadres info@businesshotelreservations.nl. BHR is uw ideale partner voor vergaderen, busvervoer en hotelaccommodatie in Utrecht.

Back To Top