Menu

Veelgestelde Vragen

Vragen en antwoorden

Klik hieronder op een vraag om ons antwoord te lezen. Heeft u zelf toch nog een vraag? Bel (020 – 408 1600) of e-mail ons dan even.

Ja, kosteloos ontvangt u van ons binnen 24 uur een offerte met meerdere mogelijkheden, exact binnen uw budget, aangepast aan uw eisenpakket en voor locaties zoals door u zijn aangegeven. Ook nodigen wij u uit om samen met ons de desbetreffende inspirerende locaties te bezoeken voor een inspectie. Waarnodig spelen wij een adviserende rol en ook voor eventuele partnerprogramma’s en sociale activiteiten komen wij met originele suggesties. Onze gespecialiseerde medewerkers staan u ter zijde vanaf het begin tot ver na afloop van de bijeenkomst.

Ja, over het algemeen is annuleren mogelijk. In onze bevestiging staan altijd de annuleringsvoorwaarden vermeld.

Juist tijdens de drukke congresperiodes of evenementen kunnen wij u uitstekend helpen!

Business Hotel Reservations beschikt bij veel hotels over een vastgesteld aantal constant beschikbare kamers, voor u een geruststellende gedachte als de nood het hoogst is.

Alle offertes en bevestigingen ontvangt u van ons.

Als u telefonisch contact met ons opneemt voor één of meer individuele hotelovernachtingen krijgt u indien mogelijk direct een uitstekend voorstel. Na uw keuze ontvangt u dan ook gelijk een bevestiging per e-mail. Tijdens kantooruren beantwoorden wij e-mails direct.

Ja, de service van Business Hotel Reservations is geheel kosteloos voor onze opdrachtgevers.

Ja, gezien het enorme boekingsvolume van Business Hotel Reservations bij de hotels in binnen- en buitenland beschikken wij over zeer voordelige tariefafspraken. Bovendien onderhandelen wij bij IEDERE reserveringsaanvraag nogmaals met de betreffende locatie, er zijn immers vaak speciale promotietarieven of “last minute” tarieven beschikbaar.

Ja, op rekening boeken is bij ons mogelijk.

Business Hotel Reservations werkt alleen samen met kwalitatieve hotels in binnen- en buitenland. Naast alle belangrijke hotelketens werken wij ook samen met talloze andere hotels. Om de kwaliteit te kunnen garanderen worden de hotels regelmatig door ons bezocht.