skip to Main Content

Vergaderen op een woonboot

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een vergaderlocatie met uitzicht op het water en zelfs gelegen in het water? In dat geval is vergaderen in een woonboot misschien wel de ideale optie voor u en uw gezelschap. De volgende woonboten zijn ingericht als vergaderlocatie: geWoonboot, Bartmanzboot en Watervilla Excellent.

geWoonboot
De geWoonboot is gelegen aan het NDSM plein en heeft een fantastisch uitzicht over het IJ. Met een capaciteit van maximaal 35 personen en 3 vergaderruimtes is de geWoonboot een ideale locatie voor vergaderingen, trainingen en workshops. De geWoonboot voorziet in eigen stroom- en energievoorziening en daarmee staat duurzaamheid centraal op deze locatie.

Bartmanzboot
In het centraal gelegen Loenen aan de Vecht ligt Bartmanzboot. Een bijzondere vergaderlocatie met faciliteiten voor 2-14 personen. Bartmanzboot heeft een huiselijke, warme uitstraling en is bezig met verduurzaming. Wilt u er tijdens de vergadering even tussenuit of denkt u aan een teambuilding activiteit? Dan is een boottocht een van de mogelijkheden die Bartmanzboot biedt.

Watervilla Excellent
De ‘hotspot’ van het Amstelkwartier en gelegen aan de Amstel is Watervilla Excellent. Met een warme sfeer, moderne inrichting en een prachtig uitzicht is deze locatie geschikt om te vergaderen met een groep van maximaal 14 personen. Tijdens de break of een workshop kunnen de gasten plaats nemen op het aansluitende terras.

Bronnen: Gewoonboot.nl; Bartmanzboot.nl; Watervilla-excellent.nl 

Back To Top