Menu

Vergaderen

Profiteer van onze connecties

Wilt u binnenkort vergaderen in Rotterdam? Of een andere stad in Nederland, zoals Den Haag en Utrecht? Dan bieden wij van Business Hotel Reservations uitkomst. Wij hebben afspraken gemaakt met diverse hotels en accommodaties in binnen- en buitenland. In welke stad u ook wilt vergaderen, u vindt bij ons een geschikte ruimte. Dankzij onze connecties kunnen wij u aantrekkelijk tarieven aanbieden. Bij ons vindt u dus een locatie naar wens en dat voor een scherpe prijs.

Een locatie voor elk wens en ieder budget

Het zoeken van een ruimte om te vergaderen kan veel tijd kosten. Vooral als u een stad niet zo goed kent. Wij van Business Hotel Reservations zijn u dan graag van dienst. Op onze website vindt u een reserveringsformulier. Vul uw wensen en gewenste stad in en wij doen de rest. Binnen 24 uur ontvangt u dan verschillende opties voor vergaderruimtes. U kunt dan zelf een keuze maken op welke locatie u gaat vergaderen.

Vergaderen? Kies voor ons

Business Hotel Reservations kan u uitstekend van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een ruimte om te vergaderen.

  • Wij hebben ruim 15 jaar kennis en ervaring in huis
  • Een uitgebreid netwerk van accommodaties in binnen- en buitenland
  • Wij verzorgen het gehele verblijf van A-Z
  • Geen reserveringskosten
  • Een vaste contactpersoon

vergaderen

Wij bieden u een totaalpakket

Wij zijn niet zoals elk ander bedrijf waar u een vergaderruimte kunt boeken. Er is meer dat wij u te bieden hebben. Wij kunnen u de organisatie van uw gehele bedrijf uit handen nemen. Voor het vergaderen kunnen wij een programma opmaken. Ook kunnen wij het verblijf in een hotel regelen, mocht dit nodig zijn. Na het vergaderen kunnen wij een sociaal programma verzorgen. U kunt samen lekker ontspannen tijdens een museumbezoek of een etentje.

Wilt u nog wat weten?

Of u nu wilt vergaderen in Rotterdam, Den Haag of Utrecht, wij staan voor u klaar. Neem direct contact met ons op en wij gaan op zoek naar een geschikte locatie. Wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Of heeft u een andere vraag voor ons? Bel dan direct naar: 020-4081600. Onze medewerkers staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook een e-mail zenden naar: info@businesshotelreservations.nl. Zodra wij uw bericht ontvangen hebben, zullen wij u een reactie sturen. Voor een locatie om te vergaderen moet u bij Business Hotel Reservations zijn.