Menu

Vergadering

Tijd en geld besparen door voor ons te kiezen

Wanneer u een ruimte zoekt voor een vergadering, dan bent u bij ons van BHR op de juiste plek. Dankzij ons uitgebreide netwerk door heel Nederland en daarbuiten kunnen wij ook voor u een geschikte vergaderlocatie vinden. Of u nu een vergadering in Rotterdam, Utrecht of Den Haag heeft, wij helpen u graag. Wij kunnen snel een locatie vinden die aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. U hoeft zelf niets meer te regelen. Waar vindt uw vergadering plaats?

Uw wensen en budget staat bij ons centraal

Wanneer u ons inschakelt, dan gaan onze specialisten op zoek naar een geschikte ruimte voor uw vergadering. Aan onze diensten zitten geen kosten verbonden. Ook werken wij geheel vrijblijvend. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en budget tijdens onze zoektocht. Binnen 24 uur ontvangt u dan diverse vergaderlocaties die hieraan voldoen. U kiest dan zelf een ruimte waar de vergadering plaatsvindt.

Meer dan alleen een locatie voor uw vergadering

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom doen wij graag die stap extra voor u. U bent dan ook bij ons aan het juiste adres voor het totaalpakket. Naast het vinden van een vergaderlocatie doen wij meer. Na uw vergadering even ontspannen met uw collega’s? Wij regelen het voor u. Ook kunnen wij een hotelkamer voor u en uw medewerkers boeken. Business Hotel Reservations verzorgt het allemaal voor u.

5 redenen om voor ons te kiezen

Vraagt u zich nog af waarom Business Hotel Reservations de beste keus voor u is? Lees 5 redenen:

  • Waar u ook uw vergadering wilt houden, wij hebben een geschikte ruimte voor iedere wens en elk budget
  • U vindt bij ons kwaliteit voor een scherp tarief
  • Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in deze branche
  • Wij hanteren een transparante werkwijze
  • Een vaste contactpersoon voor al uw vragen

vergadering

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Een vergadering in Utrecht op de planning staan en heeft u onze hulp nodig? Of bent u op zoek naar een ruimte in Rotterdam of Den Haag? Wij staan graag voor u klaar. Ook wanneer u nog vragen heeft, dan helpen wij u graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar: 020-4081600. Wij staan u graag te woord. Of stuur ons een e-mail: info@businesshotelreservations.nl. Kiest u ook voor het regelen van uw vergadering?