Menu

Vergaderingen

fotoslider01
fotoslider2
fotoslider03
fotoslider4
fotoslider5
fotoslider6
fotoslider7
restaurant

Vergaderingen | Bijeenkomsten | Seminars

Het is altijd lastig om de juiste vergaderlocatie binnen budget voor uw vergaderingen en bijeenkomsten te vinden. Het kost veel tijd, geld en soms frustraties. U kent de locatie niet, verspilt veel tijd om de juiste persoon te spreken en vele telefoontjes verder weet u nog steeds niet zeker of u de juiste keus heeft gemaakt voor uw vergadering. Dit is nu verleden tijd!

De ideale vergaderlocatie selecteren

Een team van onze specialisten, die alle ins en outs kennen, gaan voor u geheel kosteloos op zoek naar uw ideale locatie, uiteraard tegen de meest voordelige prijs en rekening houdend met uw wensen en budget, per persoon. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben talloze nationale en internationale organisaties naar tevredenheid hun vergaderingen, bijeenkomsten en seminars in binnen- en buitenland op perfecte vergaderlocaties gehouden. Referenties lezen? Klik hier.

Uw wensen

Wij houden rekening met elk detail en spelen graag een adviserende rol. Ook voor eventuele partnerprogramma’s, transport of sociale activiteiten hebben wij perfect passende antwoorden. En altijd binnen uw budget! (p.p.)

Zodra uw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij direct contact met u op om deze met u door te nemen. Binnen 24 uur krijgt u kosteloos meerdere suggesties, afgestemd op uw wensen. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid de betreffende locaties te bezoeken voor u een besluit neemt.

Contact

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand reserveringsformulier of stuur ons een e-mail met uw verzoeken. U kunt ons uiteraard ook altijd even bellen (020 – 408 1600), want een stem zegt zoveel meer!

Boek nu een vergaderruimte

  • Uw gegevens