skip to Main Content

Vergaderlocaties

Diverse vergaderlocaties in binnen- en buitenland

Bent u op zoek naar professionele vergaderlocaties? Professionele vergaderlocaties in Rotterdam, Utrecht of Den Haag?  Bij BHR bent u aan het goede adres. Waar u ook wilt vergaderen, wij hebben een geschikte locatie voor u. U vindt bij ons niet alleen locaties in Nederland. Ook in het buitenland hebben wij diverse vergaderlocaties. Doordat wij afspraken hebben gemaakt met hotels en andere accommodaties weet u zeker dat u bij ons dé scherpste prijs vindt.

Uw wensen en budget staan centraal

Wij begrijpen bij BHR dat u op zoek bent naar vergaderlocaties die geheel aan uw wensen voldoen. De vergaderruimte moet te bereiken zijn met het openbaar vervoer of juist een grote parkeerplaats hebben. Wat uw wensen ook zijn, wij houden er rekening mee. Tijdens onze zoektocht verliezen wij uiteraard ook niet uw budget uit het oog. In welke stad u ook vergaderlocaties zoekt, wij vinden voor u een ruimte die binnen uw kostenplaatje valt én aan uw eisen voldoet.

Binnen 24 de beste vergaderlocaties

Wanneer u zelf op zoek gaat naar een geschikte vergaderruimte, dan kan dit een tijdrovend karwei zijn. U zult zelf uit moeten vinden welke vergaderlocaties voldoen aan uw eisen, waar deze gelegen zijn en wat de mogelijkheden van iedere locatie zijn. Kiest u voor ons, dan vinden wij binnen 24 uur verschillende vergaderlocaties voor u. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het reserveringsformulier in te vullen. Wij doen dan de rest voor u.

Daarom onze vergaderlocaties

  • U profiteert bij ons van meer dan 15 jaar kennis en ervaring
  • Wij bieden u dé beste prijs voor onze locaties
  • De mogelijkheid om op rekening te boeken
  • 1 aanspreekpunt voor al uw vragen
  • Wij gaan kosteloos voor u op zoek naar vergaderlocaties

Meer informatie? Bel of mail ons

Wij zijn onze klanten met plezier van dienst. Ook wanneer u nog vragen heeft, dan helpen wij u graag. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe wij u kunnen helpen, neemt u dan gerust contact op. Of maak direct een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen: 020-4081600. Wij staan u graag te woord. U kunt uiteraard een e-mail sturen naar: info@businesshotelreservations.nl. Schakel vandaag nog BHR en vind snel diverse vergaderlocaties in Den Haag, Utrecht, Rotterdam of welke stad u zou willen.

Back To Top